• تاریخ : ۲۱ام مرداد ۱۳۹۶
  • موضوع : نیوز

دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی‌ـ فرهنگ گردشگری در همدان، «غذا» را عامل رونق گردشگری در ۸۸ درصد کشورها اعلام کرد. به‌گفته میراث‌آریا، محسن …

دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی‌ـ فرهنگ گردشگری در همدان، «غذا» را عامل رونق گردشگری در ۸۸ درصد کشورها اعلام کرد. به‌گفته میراث‌آریا، محسن رنجبر در آیین افتتاحیه جشنواره منطقه‌ای غذا در همدان اظهار کرد: «کشور ما با برخورداری از یک‌ میلیون اثر شناخته‌شده تاریخی و چندین اثر ملموس و ناملموس ظرفیت بالایی در توسعه گردشگری دارد.» او با اشاره به اینکه بیشتر غذاهای سنتی در منازل پخته می‌شود که باید برای کشاندن این غذاها به رستوران‌ها فکری شود، گفت: «۲۵۲۰ نوع غذا در کشور ما شناخته شده هست.» وی اضافه کرد: «منطقه زاگرس با توجه به ویژگی‌های علمی، مامن بسیاری از غذاها و داروهای گیاهی هست، پس می‌توان غذاهای سنتی را ارائه و آن منطقه را به یک منطقه گردشگری تبدیل کرد.» رنجبر همچنین بیان کرد: «بحث غذا از عناصر مهم گردشگری هست و شیوه‌نامه آن تدوین شده که بنا داریم در آینده نزدیک این بحث را عملیاتی‌تر کنیم.»

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما